Select Page

Categorie – Interieur

Grafische Vormgeving

Interieur

Wij kunnen niet alleen jouw pand en terrein van buiten aankleden, maar ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling. Dit houdt niet in dat wij alleen maar bewegwijzering kunnen leveren, maar ook de totale aankleding: wandprints, een balie in de stijl van jouw bedrijf, bedrukt textiel of het beplakken van deuren. Niets is ons te gek! Is het interieur van jouw kantoor, restaurant of kantoor dus toe aan een opfrisbeurt? Wij zijn jouw interieurploeg!

N

Meer dan printen

Printerieur is een schone, duurzame manier voor de aankleding van jouw pand. We kunnen het hele interieur beplakken met een nieuw ontwerp. Zo toveren we soms binnen een paar uur een totaal nieuwe sfeer tevoorschijn. Handig wanneer jouw interieur toe is aan een re-styling.

N

Hoe gaan we te werk

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. Allereerst komen we langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s.

N

Klopt het hele plaatje

Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage.

9

Laten we afspreken!

Heb je al een idee wat je wilt, of moeten onze designers met je meedenken? Neem dan snel contact met ons op. Wedden dat we jouw interieur kunnen pimpen!

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? Wil je een grote foto op de muur, beletteren van ramen of zakelijk extra opvallen met autobelettering of een reclamezuil Laat ons meedenken!

Wat moet er gebeuren?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. Allereerst komen we langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s.

Offerte & Visual

Afhankelijk van jouw vraag, maken we een ontwerp. Dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.

Aan de slag!

Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Offerte, advies of heb je gewoon een vraag.

5 + 15 =