Over ons

Alles in huis voor de beste reclame & sign.

Dát ziet er goed uit!

Over Bakkerr

Al meer dan 20 jaar zijn wij experts in binnen- en buiten reclame, beurs- & evenement decoratie én interieur restyling. Grote kans dus dat u in de omgeving al eens in aanraking bent gekomen met producten van Bakkerr.

Kennis van zaken, vakmanschap, ervaring en creativiteit. Voor elke klant een oplossing op maat. Aangenaam, wij zijn Bakkerr reclame & sign. Wij ontwerpen, maken en monteren reclame die werkt. Ons werk varieert van het leveren en monteren van beursstanddecoratie tot het aanbrengen van reclameborden, gevel- en autobelettering. Kortom, alles in huis voor de beste reclame & sign!

Je vindt ons in Geldermalsen

BAKKERR

Laageinde 15
4191 NR, Geldermalsen
Email: info@bakkerr.nl

\

Weetjes

Professionals

Al meer dan 20 jaar zijn wij experts in binnen- en buiten reclame, beurs- en; evenement decoratie én interieur restyling. Grote kans dus dat u in de omgeving al eens in aanraking bent gekomen met producten van Bakkerr.

Sibon Gecertificeerd

De signsector heeft haar eigen keurmerk. Bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij betrouwbaar en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON. Zo ook Bakkerr.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat vinden wij belangrijk. Met het gebruik van duurzame producten proberen wij ons steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Wij hebben respect voor mens en milieu.

Waarom je kiest voor Bakkerr

Projectbegeleiding, strakke uitvoering, op de hoogte van de laatste trends. Alles in huis voor de beste reclame & sign.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben alles in huis voor de beste reclame & sign!