Met onze Buitenreclame word je goed gezien

Gevel, Pand & Auto

Buitenreclame producten voor Pand en Gevel 

Een logo op de gevel, bewegwijzering rondom het pand, een opvallende reclamezuil, een passende autobelettering mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken en plaatsen. Toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Bel Bakkerr, we gaan meteen voor je aan de slag.

N

We printen, snijden, plakken en plaatsen

Een nieuwe uitstraling of re-styling? Wij zorgen ervoor dat alle sign mooi op elkaar aansluit. Van bedrijfsauto tot het logo op het pand of de folie op de ruiten. We gaan voor het complete plaatje.

N

Hoe gaan we te werk

Soms is een belletje of een mailtje al genoeg om het werk te starten. Ons werk is maatwerk, we komen vaak eerst even langs om alles goed in te meten en foto’s te maken. U ontvangt van ons een prijsopgave en eventueel een Visual. Is alles naar wens, dan maken een afspraak voor montage.
N

Laten we afspreken!

Heb je al een idee wat je wilt, of moeten onze designers met je meedenken? Neem dan snel contact met ons op. Bel, mail of vul ons contactformulier in

Contact

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw inspirerend interieur, zakelijk extra opvallen met een mooie autobelettering, een logo op je pand? Wil je een grote foto op de muur, beletteren van ramen of misschien een nieuw visitekaartje? Laat ons meedenken!

Wat moet er gebeuren?

We gaan kijken wat het beste past bij jouw project. Vaak komen we even langs om op te meten en foto’s te maken.

Offerte & Visual

Afhankelijk van jouw vraag maken we een prijsvoorstel of / en een visual. Alles naar wens? Dan starten we de productie.

Aan de slag!

Wij maken een afspraak voor de montage.

Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Offerte, advies, ontwerp, een vraag?.

5 + 1 =