Our Work

Fruitmaster 2024

Fruitmaster 2024

Aliquam at turpis convallis, laoreet lectus nec, consequat odio. Etiam dignissim arcu sed purus facilisis, vitae laoreet nisl iaculis. Curabitur in turpis eget dui iaculis sollicitudin. Aliquam erat volutpat. Nulla ligula justo, finibus non efficitur in, maximus at turpis. In gravida luctus odio, eget ultrices neque.
Aliquam at turpis convallis, laoreet lectus nec, consequat odio. Etiam dignissim arcu sed purus facilisis, vitae laoreet nisl iaculis. Curabitur in turpis eget dui iaculis sollicitudin. Aliquam erat volutpat. Nulla ligula justo, finibus non efficitur in, maximus at turpis. In gravida luctus odio, eget ultrices.

Client

Fruitmaster 2024
The Results
“Aliquam at turpis convallis, laoreet lectus nec, consequat odio. Etiam dignissim arcu sed purus facilisis, vitae laoreet nisl iaculis. Curabitur in turpis eget dui iaculis sollicitudin. Aliquam erat volutpat. Nulla ligula justo, finibus non efficitur in, maximus at turpis. In gravida luctus odio, eget ultrices neque.”
What is the use of a house if you haven’t got a tolerable planet to put it on?

Het monteren van een peesframe is een gestructureerde en nauwkeurige processtap om ervoor te zorgen dat het doek perfect wordt gespannen en afgewerkt. Allereerst is het essentieel om het frame stevig te positioneren op de gewenste locatie. Vervolgens wordt het op maat gemaakte doek zorgvuldig over het frame geplaatst, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de pees langs de randen nauwkeurig in de daarvoor bestemde groeven wordt geplaatst.

Het spannen van het doek is een belangrijke volgende stap. Dit wordt bereikt door geleidelijk aan elke kant van het doek te trekken en ervoor te zorgen dat het gelijkmatig gespannen is over het volledige oppervlak van het frame. Dit proces vereist precisie en aandacht om eventuele vouwen of ongelijkheden te voorkomen.

Na het succesvol spannen van het doek wordt het frame veilig bevestigd, waardoor het peesdoek stevig op zijn plaats blijft. Tijdens deze fase is het van belang om de integriteit van het doek te behouden en ervoor te zorgen dat het strak gespannen blijft zonder overmatige spanning.

Tot slot wordt extra aandacht besteed aan de afwerking. Eventuele overtollige stof wordt zorgvuldig weggesneden en het resultaat wordt gecontroleerd op een strakke en professionele uitstraling. Het eindresultaat van het monteren van een peesframe is een visueel aantrekkelijke en duurzame presentatie, klaar om indruk te maken in de gewenste omgeving.”

0%
Percent increase in overall business
0
Products sold during the ad campaign
0
Raving reviews written since the launch