beheerder

17 april 2021
w

Let's Talk

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

w

Get in touch!

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Contact Us

Maak het mooi met fotobehang

Tips & Tricks

Elke muur een kunstwerk.

Ben je het zat om tegen die saaie witte wanden aan te kijken? Daar hebben we een oplossing voor! Tover de wanden van je huis of kantoor om tot een ware kunstgallerij met gepersonaliseerd fotobehang.

Het behang op de wanden is erg bepalend voor de indruk die je bij mensen maakt. Het kan zorgen dat personen zich thuis voelen door de huiselijke sfeer, dat mensen trek krijgen in het smakelijke gerecht wat jij zowel op de muur als op de menukaart hebt staan of dat men het gevoel krijgt zich in de natuur of ander land te bevinden en ga zo maar door.

Er zijn verschillende dingen om over na te denken wanneer je fotobehang op de wanden wil.

Allereerst natuurlijk het ontwerp. Wat voor sfeer wil je creëren? Wil je groots reclame maken of het sfeervol & gezellig maken? Je kunt zelf een foto naar ons toesturen of we kunnen je helpen het perfecte ontwerp te maken.

 

Hoe gaat het in z’n werk?.

Als je eenmaal een ontwerp hebt waar je blij mee bent, kies je welke behangsoort je wil. We hebben hiervoor meerdere opties. Er is keuze uit naadloos behang (tot 5 meter) wat verlijmd moet worden, zelfklevend behang in banen of vliesbehang. Wij hebben voorbeeldjes in huis van alle soorten zodat je persoonlijk kunt kiezen voor de mooiste uitstraling. Uiteraard adviseren we je hier graag over.

Dan volgt er nog de montage. Ga zelf aan de slag met wat tips van onze experts, of laat het behang monteren door onze ervaren signmakers. De keuze is aan jou!

Dan rest er nog 1 ding.. Genieten van je mooie gepersonaliseerde wanden!

beheerder