beheerder

5 december 2022
w

Let's Talk

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

w

Get in touch!

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Contact Us

Beurzen: 5 tips die zorgen voor een succesvolle beursdeelname

Tips & Tricks

Beurzen: 5 tips die zorgen voor een succesvolle beursdeelname

Deelnemen aan een beurs. Als je het goed aanpakt, sleep je zo een aantal nieuwe klanten binnen. Maar hoe zorg je ervoor dat je beursdeelname nou een succes wordt? In deze blog geven we jou 5 tips.

Tip 1: maak een mooie presentatiewand

Een beurs is natuurlijk meer dan een beleving alleen: uiteindelijk moet er ook informatie uitgewisseld worden. Voorzie je stand van een mooie presentatiewand en denk na over de informatie die je wilt delen. Laat je creativiteit erop los en laat je presentatiewand spreken met ons naadloos fotobehang. Ga je vaker naar de beurs? Kies dan voor een textielframe met doek. Het grote voordeel aan een textielframe met doek is dat je het doek regelmatig kanĀ vervangen met een andere print. Het frame zelf kan je jaren gebruiken, terwijl je het doek verandert naargelang, de nieuwe collectie of de gelegenheid.

šŸ’”bonustip: wil je extra opvallen met je presentatiewand? Kies dan voor een textielframe met LED verlichting.
Tip 2: zorg voor een logische indeling met ontmoetingsruimte

Een stand moet praktisch zijn, maar ook opvallen. Zorg daarom voor een logische indelingen en voldoende ontmoetingsruimte, voor potentiƫle klanten. Denk goed na waar je in gesprek wilt gaan en hoeveel ruimte je nodig hebt hiervoor. Vergeet niet dat privacy belangrijk is, want persoonlijke gesprekken voer je het liefste niet in het volle zicht.

Tip 3: zet overal je bedrijfsnaam op

Op een beurs vergroot je de kans op succes onder andere door overal je naam op te zetten. Van beursbalie tot visitekaartjes en van folders tot roll up banners. Zorg dat je naam bezoekers nog maanden achtervolgt. Maak het de bezoekers zo makkelijk mogelijk om contact op te nemen. Een mailtje of telefoontje kan zomaar resulteren in meer!

Tip 4: trek de aandacht

Veel bezoekers, veel lawaai en veel organisaties met elk hun eigen boodschapā€¦ op de beurs kan het een echte warboel zijn! Om aan het einde van de dag nog in het hoofd van bezoekers te zitten, moet je aandacht trekken met een goede eerste indruk. Maak gebruik van een creatief en origineel concept, waarbij meteen duidelijk is hoe jouw bedrijf heet en wat ze precies doen.

Tip 5: beloon je bezoekers

Voor de bezoekers die moeite nemen om naar je stand te komen, doe je natuurlijk graag iets meer. Leuke ideeƫn om deze bezoekers te belonen: organiseer een winactie. Geef bezoekers een leuke korting als ze jouw visitekaartje of flyer meenemen. Grote kans dat ze later je website bezoeken!

Binnenkort naar de beurs en nog producten nodig die jouw stand succesvol maken? Bel Bakkerr, we gaan meteen voor je aan de slag.

beheerder