beheerder

16 april 2021
w

Let's Talk

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

w

Get in touch!

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Contact Us

Bakkerr Reclame & Sign kijkt vooral naar de uitstraling

Tips & Tricks | 0 Reacties

Bakkerr Reclame & Sign kijkt vooral naar de uitstraling

GELDERMALSEN – Op zoek naar sign en print in de grotere formaten? Dan ben je bij Bakkerr Reclame & Sign aan het goede adres. Alles groter dan A3 begint bij ons, vertelt eigenaar Ivar Bakker. ‘In tegenstelling tot een reclamebureau kijken wij vooral naar de uitvoering en het perspectief.’

Printerieur

Het bedrijf is in de loop van de tijd steeds technischer geworden en inmiddels thuis in glasfolie, bestickering, freesletters en ‘printerieur’. ‘Geprint folie is praktisch, modern en zorgt voor een stuk beleving’, aldus Ivar. ‘Het is toepasbaar op tussenwanden, frames, kozijnen en deuren. Tegelijkertijd is het niet zo definitief als verf of het vervangen van materialen; en daarmee goedkoper. En ben je het zat, dan verwijder je het weer. Elke wens kunnen wij op maat maken.’

Werkplaats

De werkplaats van Bakkerr Reclame & Sign, dat tevens een erkend leerbedrijf is, is uitgerust met de juiste middelen en ruimte om ieder reclame-uiting te produceren. Onder meer een printer, snijder, bubble free applicatietafel, lamineermachine en ontwerpatelier helpen daarbij. Grotere materialen worden in delen gemaakt en op locatie in elkaar gezet door het eigen montageteam.

 

Van niets iets maken

De behoeften en adviezen worden zo helder mogelijk samengevat in een offerte, zonder gedoe achteraf en zonder meerwerk. ‘Duidelijke afspraken en een goede communicatie zijn onze toegevoegde waarde, waarbij het gevoel goed moet zijn. We gaan altijd de uitdaging aan om iedere wens zo goed mogelijk uit te voeren. Van niets iets maken, daar doen we het voor.’

beheerder